avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post dupa crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post dupa crestere copil

Buna ziua,

Am nevoie de ajutorul vostru. Am o salariata aflata in concediu crestere copil, departamentul din care facea parte s-a desfiintat integral din orasul respectiv. La intoarecea dupa CIC, putem demara procedura de concediere ca urmare a defiintarii postului (cu acordarea preavizului de 20 de zile) sau ii este aplicabil art 25 din OUG 111/2010 si avem acele 6 luni de protectie? Salariata cand revina in companie nu se va afla in stimulent de insertie ci revine fix la implinirea copilului a varstei de 2 ani.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 12 Aprilie 2017
I se aplica art.25 alin.2 coroborat cu alin.3 din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea din cic mogy-80 mogy-80 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Am nascut in aprilie anul acesta si ma voi intoarce la munca inainte sa implineasca copilul 1 ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic inainte ca sa implineasca copilul un an roxana-79 roxana-79 Buna, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie - daca mama se intoarce din cocediu de ingrijire copil inainte de implinirea varstei de un an, aceasta ... (vezi toată discuția)
Concedierea la intoarcerea din concediu crestere copil monica100 monica100 La revenirea la serviciu din concediul de crestere copil, inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului, cat timp mai e obligat angajatorul, conform legii, ... (vezi toată discuția)