avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Relatie Asociatie Proprietari si Firma prestari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Relatie Asociatie Proprietari si Firma prestari servicii

Sant presedintele unei asociatii in contract cu firma de calcul al agentului termic. o INTARZIERE LA PLATA UNOR FACTURI ( 1500 RON ) a condus la refuzul firmei de a trimite calculul pentru luna martie necesar calculului general cu cheltuielile asociatiei cu termen 12.04.2017 pana la achitare . Cred ca normal in aceste cazuru , uneori fotuite , normal era sa se perceapa penalitati si nu sistarea serviciului asumat prin contract . Cum trebuie sa actionam , in afara de plata facturilor , pentru acest refuz cu consecinte foarte mari privind incasarile asociatiei
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:05, 13 Aprilie 2017
Adica vreti sa-i obligati sa faca munca patriotica?
Daca nu platiti...va calculati.
NU aveti contract de prestari servicii cu obligatii si drepturi reciproce? In contract trebuie sa regasiti modul in care se rezolva astfel de situatii, intarzieri la plata, penalitati si modul de rezolvare a litigiilor, daca pe cale amiabila nu se poate.
Se da in judecata pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale.
pai e o solutie simpla: calculati pausal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata a unei facturi de penalitati nico_mirea nico_mirea In baza unui art. dintr-un contract de prestari servicii care prevedere penalitati de 0,15% pe zi intarziere, societatea emite o factura de penalitati, avand ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere in materie comerciala razvan.jitaru razvan.jitaru Buna ziua Am o speta a carei rezolvare nu o gasesc, avand in vedere solutiile instantelor Intr-un contract de antrepriza beneficiarul lucrarii achita ... (vezi toată discuția)
Probleme proprietari cu centrala versus proprietari fara . alin76 alin76 Buna ziua . As dori sa imi spuneti daca este corect ca proprietarii cu centrala si apometre sunt obligati prin lege sa plateasca la pausal diferentele de ... (vezi toată discuția)