avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legal sau abuziv?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legal sau abuziv?

Buna ziua,am lucrat in Italia pe o perioada determinata,cu contract de munca individual din Romania. Pe data de 31 martie a expirat si a trebuit sa fie prelungit cu inca doua saptamini. In acest act aditional a fost adaugata o dispozitie finala prin care mi se interzice inceperea unui nou raport de munca cu socitatile colaboratoare cu societatea la care am lucrat. In caz contrar voi platii o sanctiune de 1000 euro.Intrebarea este daca are dreptul de a introduce o asemenea dispozitie finala si eventual daca se poate contesta.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Raluca Oana , utilizator 18:12, 12 Aprilie 2017
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a ramane la un loc de munca 6 luni cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare: este legal ca un salariat sa fie obligat sa ramana la locul de munca unde a fost angajat (dupa trainig-ul efectuat) timp de 6 luni? ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala nicu621117 nicu621117 daca lucrez la o firma cu activitate de silvicultura si exploatari forestiere pot sa infiintez un SRL cu activitate de exploatare forestiera /? (vezi toată discuția)
Salarii la negru ContSters162505 ContSters162505 O firmă concurentă îmi ia toți oamenii bine pregătiți, oferindu-le pe contract salariul minim, pe card, iar în fapt o sumă mai mare, plătită în ... (vezi toată discuția)