avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce e de facut? Am obtinut un post in doua localitati ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce e de facut? Am obtinut un post in doua localitati diferite

Buna ziua! In urma cu putin timp au fost scoase la concurs posturi la ANP in diferite localitati. Eu mi-am depus dosarul in doua localitati diferite , am sustinut examenale , si am fost declarat admis la ambele unitati. Acum niciuna dintre unitati nu vrea sa renunte la mine dar nici nu primesc explicatii cu ce am de facut. Am observat ca ambele unitati intocmesc formalitatile de incadrare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 13 Aprilie 2017
Dvs puteti alege la ce institutie va duceti , iar apoi depuneti cerere de incetare a raportului de munca/de serviciu la cealalta unitate.
As dori daca se poate un raspuns pe o baza legala
Nu exista text de lege strict pentru ceea ce doriti dvs.

art.3 C.mun.
(1) Libertatea muncii este garantata prin Constitutie. Dreptul la munca nu poate fi ingradit.
(2) Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La nivelul unei societăți, se dorește ca urmare ocupării ... Oana1812 Oana1812 La nivelul unei societăți, se dorește ca urmare ocupării anumitor posturi (prin concurs) salariații sa aibă o clauza prin care mimim 2 ani sa nu ... (vezi toată discuția)
Aplicare candidat cu studii superioare pe post studii medii adrianc32 adrianc32 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca la concurs organizat pt ocupare post executie /studii medii e legal si moral sa se inscrie candidat cu studii ... (vezi toată discuția)
Contract de munca obligatoriu pe x ani ! r.cosmin r.cosmin Buna ziua, In legatura cu un contract de munca la o firma privata. S-a inmanat o foaie cu o declaratie privind obligativitatea de a ramane angajat al firmei ... (vezi toată discuția)