avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare punct de lucru mobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare punct de lucru mobil

Buna seara,

Voi demara un proiect personal, pe un SRL-D ce va activa in domeniul serviciilor. Mai exact se va ocupa cu oferirea de servicii de curatenie la domiciliul clientului. Stiu ca in cazul unei afaceri cu punct de lucru fix, este necesara o autorizatie de functionare de la Primarie. In cazul meu, punct/ puncte de lucru mobil/e, este nevoie de o autorizatie de genul? Daca societatea va presta aceste servicii in Buuresti si Jud. Ilfov, catre ce autoritati trebuie sa ma indrept?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: NedeleaMihai , utilizator 19:28, 25 Mai 2017
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Multumesc
Bună ziua și eu sunt interesat . Am deschis SRL pentru comerț de produse zaharoase (vata de zahar) îmi trebuie autorizație pt punct de lucru mobil .Știe cineva ce acte îmi trebuie? Din cate am înțeles contract de închiriere sau ceva colaborare cu alta firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare 4724 activitati la terti Msmportal Msmportal Buna dimineata .am deschis firma cu cod principal 4724 comert cu amanuntul a paini si produselor zaharoase in magazine specializate . Doresc sa comercializez ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract sa incheie 2 srl-uri? locatiune? colaborare? Ssarmiss Ssarmiss Colaborarea va consta in: SRL-ul meu (1) va presta clientilor persoane fizice servicii de detailing auto (polish, degresari etc) pe terenul administrat de un ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)