avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Caut avocat Iasi, Drept Comercial. Probleme la iesirea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Caut avocat Iasi, Drept Comercial. Probleme la iesirea din asoc. firma.

Buna ziua,
Ma intereseaza sa gasesc un avocat specializat in drept comercial care sa ma ajute la iesirea dintr-o asociere la o societate srl.

Societatea are acum datorii dar eu nu mai sunt in firma de 2 ani. Am facut cerere de demisie din postul de Administrator si pentru locul de munca.

Astept un raspuns pe privat cu datele de contact.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 09:25, 18 Septembrie 2009
iesirea din asociere se poate face cu acordul celuilalt asociat in principiu sau in caz de neintelegeri pe cale judecatoreasca.
Puteti consulta sectiunea Consultati de pe site pentru selectarea si contactarea unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia ... George  Stoica George Stoica Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia muncii sa ma reprezinte in proces cu h. essers genk? (vezi toată discuția)
Iesire din firma ca asociat! ovidiu_me ovidiu_me Buna ziua, Sunt asociat intr-o firma cu drepturi de 50%. Ma intereseaza sa ies din acea firma si sa termin orice legatura cu firma respectiva. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale asociatului andu1st andu1st Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL cu 50 % parti sociale , as vrea sa ies din firma si sa cedez partile mele asociatului. Asociatul nu vrea sa preia partile ... (vezi toată discuția)