avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de evaluare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de evaluare angajat

Buna ziua,
Sunt salariata la o firma, proaspat revenita din CIC , desi nu au vrut sa ma primeasca m-au primit deoarece asa este legal si se poarta destul de urat cu mine si nu respecta nimic, as vrea sa stiu daca ei pot folosi o falsa evaluare in aceasta fisa de evaluare pentru a ma putea da afara? Desi primesc stimulent de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 13 Aprilie 2017
Pe perioada cat primiti stimulent de insertie nu puteti fi concediata, conform art.25 alin.1 lit.b coroborat cu alin.3 din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca dupa revenire din cic INGRID32 INGRID32 Buna ziua, Ma voi intoarce la serviciu cu 3 luni inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Desființare post salariată aflată în plata stimulentului ... The_Gryffindor The_Gryffindor Desființare post salariată aflată în plata stimulentului de inserție Bună ziua! Ma confrunt cu o \"nebuloasa\" : Am primit cererea unei salariate care ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Berceanus Berceanus Buna ziua. Soțul meu beneficiează de stimulent de insertie ( eu nu am putit intra in CCC) și angajatorul găsește tot felul de \"scuze\" pentru a-l ... (vezi toată discuția)