avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denuntul- art.19 din Legea 682/2002
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denuntul- art.19 din Legea 682/2002

Sunt inculpat intr-un dosar de trafic de droguri de risc, am facut un denunt pentru a beneficia de Art. 19 mai exact am efectuat 2 cumparari autorizate cu technica video, din cate am inteles denuntul este valabil numai in situatia in care s-a pus in miscare actiunea penala potrivit art.309 CPC, daca procurorul tine dosarul pe loc cu toate ca sunt probe solide pentru a incepe urmarirea penala ce este de facut? Raspunsul primit de la ei este: Exista un denunt facut insa pana acum nu s-au formulat acuzatii.
Cel mai recent răspuns: cori1 , utilizator 12:01, 14 Aprilie 2017
In ce stadiu procesual sunteti? Instanta a solicitat relatiile?
Stadiu Fond, am dat numarul dosarului la instanta care a solicitat relatiile, raspunsul venit a fost ca inca nu s-au formulat inca acuzatiile, precizez ca au trecut cam 2 luni de cand am efectuat ultima cumparare autorizata.
Se poate aplica art. 19 si in apel, posibil sa se rezolve pana atunci.
Sigur nu s-a inceput UP si in personam?
Asta nu stiu sa va spun, insa poate sa tina dosarul pe loc ca sa nu mai beneficiez de acest articol?
Orice este posibil, dar daca s-a inceput UP in personam, se poate aplica.

Alte discuții în legătură

Urmarire penala czs czs Buna ziua Doresc sa adresez urmatoarea intrebare pe urmatoarea speta: la data de 01.12.2011 s-a inceput urmarirea penala impotriva mea pt acuzatii de fals ... (vezi toată discuția)
Se poate amana un proces , pentru a astepta finalizarea unui ... Cristinadante Cristinadante Se poate amana un proces , pentru a astepta finalizarea unui denunt art 19 ? Am facut un denunt in timpul ce dosarul era pe camera preliminata . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Injumatatire pedepsa gemi gemi buna seara am facut un denunt si tot zice sa amin procesu ca nu sa finalizat dosarul trebiue sa fie finalizat sau sa fie inceputa urmarirea penala ?as risca sa ... (vezi toată discuția)