avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate amana un proces , pentru a astepta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate amana un proces , pentru a astepta finalizarea unui ...

Se poate amana un proces , pentru a astepta finalizarea unui denunt art 19 ?
Am facut un denunt in timpul ce dosarul era pe camera preliminata . As dori sa merg pe procedura simplificata insa procurorul a spus ca deocamdata nu s au facut acuzatii denuntatului. Ce pot face ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:56, 5 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati mai deschis cel putin o discutie cu acest obiect, urmati linkul aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
dar si aici, www.avocatnet.ro/forum/discu...

Din ce ati scris aici, o concluzie buna pentru dvs se poate trage, si anume, cauza este in prima instanta. Foarte important.

Doi, incercati sa analizati un pic situatia. Ati facut denuntul pe camera preliminara, si pana la termenul dvs urmator de incepere a judecatii, ar trebui ca faptuitorul denuntat sa fie facut suspect. Cam repede, as spune. Uitati-va in dosarul dvs, si verificati cam cat a durat de la sesizarea organelor si deschiderea dosarului in rem si pana la stadiul de continuare a urmaririi penale in personam fata de dvs. Si apoi, faceti o comparatie,,, asa pentru o mai buna intelegere.
La aprecierea conditiilor de beneficiu a reducerii pedepsei, se tine cont de mai multe aspecte, intre care si momentul la care ati facut denuntul. Insa, asa cum v-am scris si in mesajul celalalt, avocatul dvs stie mai bine.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2022
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drepturi de catre procuror gdima gdima Buna ziua, Am cerere depusa la Parchet pentru a mi se permite consultarea dosarului si n-am primit nici un raspuns. De fapt, n-am primit raspuns la nici o ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni? ContSters257745 ContSters257745 http://legeaz.net/noul-cod-procedura-penala-ncpp/art-5 Buna ziua! Imi poate spune cineva, va rog, unde as gasi \\"continuarea\\" alineatului 2) di Art 5 ... (vezi toată discuția)
Redeschiderea urmaririi penale rrocambole rrocambole Procurorul ierarhic superior poate dispune redeschiderea urmaririi penale conform art. 335 CPP in cazul unei Ordonante de netrimitere in judecata care a fost ... (vezi toată discuția)