avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... injumatatire pedepsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

injumatatire pedepsa

buna seara am facut un denunt si tot zice sa amin procesu ca nu sa finalizat dosarul trebiue sa fie finalizat sau sa fie inceputa urmarirea penala ?as risca sa cer ceva de la dosarul format sa depuna av in instanta si sa numai amin procesul?e vb de un retinut in penetenciar si clar ca numa vrea aminari
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:49, 6 Martie 2013
Solicitati de la procurorul in fata caruia ati facut denuntul o adresa catre instanta unde aveti dosarul, din care sa reiasa faptul ca ati formulat un denunt, daca acesta a fost materializat prin constituirea unui dosar penal si daca elementele materiale efectuate in urma denuntului dvs pot atrage aplicabilitatea disp legale ale art 16 din Legea 143/200 sau art.19 din Legea 682/2002 (ca sigur la astea va referiti)
si daca imi da o sa primesc injumatirea ca denuntul e f ok si se finalizeaza cum trebuie
Este greu de spus ce se va intampla chiar si in caz de amanare a judecatii in cazul dvs. dar ideea cu solicitarea catre parchet a efectuarii unei adrese catre instanta care va judeca imi pare o idee buna si cum nu prea aveti alte alternative in acest moment nu va ramane decat sa uzati de aceasta varianta.
Fiind vorba de o posibila reindividualizare a pedepsei ar putea sa va ajute o amanare.

Puteti increca si sa depuneti dovada cererii deusa la parchet pentru ipoteza in care parchetul nu s-ar grabi sa emita adresa catre instanta care va judeca si instanta sa faca chiar ea o adresa catre pachet si sa se astepte adresa parchetului in urma adresei instantei de judecata.

Poate aveti noroc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am spalat bani pt o companie italiana si sunt trimisa in judecata. ... Cristinadante Cristinadante Am spalat bani in Romania pt o companie italiana si sunt trimisa in judecata. La urmatorul termen o sa solicit procedura simplificata. Problema este ca am ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala sorina dobrican sorina dobrican buna seara, se poate ca procuroru intr_un proces penal referitor la trafic de droguri sa ceara aminarea procesului ca lipsa de procedura pentru ca nu este ... (vezi toată discuția)