avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termene cerere ajutor somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termene cerere ajutor somaj

care este termenul de depunere a cererii pentru ajutor somaj de la data incetarii contractului de munca si daca perioada de somaj se considera de la data incetarii contractuluui de munca sau de la data inregistrarii cererii ?
care este termenul de depunere a cererii pentru reluarea platii de somaj dupa o perioada de lucru determinata in timpul somajului ?
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 10:05, 18 Septembrie 2009
Termenul de depunere a cererii este de maxim 12 luni.
Daca depuneti in termen de 30 zile de la incetarea CIM perioada de somaj incepe de la data incetarii CIM.
Daca depuneti cererea dupa 30 de zile de la incetarea CIM, perioade de somaj se calculeaza de la datat depunerii cererii.

care este termenul de depunere a cererii pentru reluarea platii de somaj dupa o perioada de lucru determinata in timpul somajului ?

30 de zile
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2009
Edbah, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in timpul somajului ContSters103795 ContSters103795 18.o8.2008 pana la 31.07.2009 somaj. 01.08.2009 pana la 31.08.2009 angajat. mai pot beneficia de somaj ? (vezi toată discuția)
Sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii reluarii somajului luminitasfranciog luminitasfranciog Din somaj am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care am depasit cele 30 de zile de depunere a actelor de somaj cu 2 zile ; dupa aceea am gasit de lucru 1 luna ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa depun actele la ajofm? Elena Caldararu Elena Caldararu va rog sa-mi spuneti in cat timp de la disponibilizare pot sa merg sa-mi depun actele pt somaj?va multumesc (vezi toată discuția)