avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 firme cu acelasi sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 firme cu acelasi sediu

Buna ziua, doresc sa infiintez un srl cu acelasi sediu social cu al unei vechi firme in care unic asociat era doar tatal meu, firma care are datorii insa nu mai functioneaza de 4 ani.
Este posibil acest lucru ?
Va afecta in vreun mod faptul ca vechea firma are datorii la anaf ?
Mai exista taxe pentru infiintarea unui srl ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 16:38, 14 Aprilie 2017
Teoretic, e posibil. E altă persoană juridică, alt proprietar.
Va trebui doar o declarație notarială prin care vă asumați faptul că imobilul în care se înregistrează sediul social îndeplinește condițiile pentru a putea găzdui două firme.
multumesc pentru raspuns, dar cred ca cel mai usor este sa inchiriez un spatiu pentru sediu, am vazut ca nu sunt tarife lunare prea mari. M-ati putea lamuri cu privire la taxele de infiintare pentru un srl-d ?
Nu există taxe de înființare nici la SRL, nici la SRL-D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma la sat/comuna dixmax dixmax Buna ziua doresc sa infiintez o firma cu sediul la sat/comuna, si caut un avocat localizat in mediul rural care poate oferi gazduire sediu social. Stie ... (vezi toată discuția)
Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)