avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Instalare program Saga PS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Instalare program Saga PS

Buna ziua. Lucrez in Saga PS varianta gratuita din 2013. Anul acesta am reinstalat windows-ul, iar datele din Saga se pare ca nu le-am salvat corect. Am salvat doar folderul din directorul unde era instalat. Acum dupa reinstalare a W. am incercat sa instalez iar Saga in acelasi director (Local D) si imi cere un cod de licenta. Am pus in alt director ( local C) si s-a instalat, am pus datele vechi in folderul creat si nu-mi da nicio informatie.
Exista vreo solutie pentru recuperarea datelor? Nu este firma mare. Ma gandesc ca daca as lua licenta, sa-mi dea voie la datele vechi, altminteri va trebui sa reiau totul de la capat, sa-mi dea aceleasi cifre din hartii :((. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 21:04, 27 Aprilie 2017
Nu se mai poate. trebuie cumparat acum. Macar licenta pt conta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou - cum il transferam pe un alt calculator teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Imi cer scuze daca topicul deschis este nelalocul lui dar am o problema mare. Am instalat noua varianta Revisal, am facut toate procedurile, am ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Teste revisal 5 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua tuturor! eu nu mai am o zi buna deoarece incerc sa instalez noua versiune de Revisal pusa la dispozitie pentru testare si nu reusesc! Desi am ... (vezi toată discuția)