avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deduceri personale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deduceri personale

Spuneti-mi va rog ce implica deducerile personale din salariu pt. intretinere copil si sotie .Mai exact ,este scutit angajatorul de plata unor taxe ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:39, 18 Septembrie 2009
Impozitul pe salariu este o datorie a salariatului nu a angajatorului, deci nu o suporta angajatorul ci salariatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe salar suciu_diana suciu_diana BUna ziua, va rog ajutati-ma sa rezolv o speta: angajatul a obtinut o scutire de impozit pe salar, ca urmare a unui handicap. CASS_ul se va plati la ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt copil AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza deducerea de impozit pentru copil, cine poate sa ia (unul sau ambii parinti) si care salariu este mai ... (vezi toată discuția)
Carte de munca luciana1985 luciana1985 as dorii sa stiu cat plateste un angajator pt cartea de munca la un salariu minim pe economie.....va multumesc!!!! (vezi toată discuția)