avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calatorie minor - dosar cu modificari dar fara termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calatorie minor - dosar cu modificari dar fara termen

Buna !Am si eu o intrebare la cazul meu :
Baiatul meu are 13 ani si vrea sa vina in vacanta la mine ,tatal nu vrea sa semneze asa ca l-am dat in judecata conform noi legi de calatorie minori in strainatate .Dosarul a fost inregistrat la tribunal in octombrie si nici acum Nu s-a stabilit termen de judecata .Dossrul apare in portal ca Se tot modifica .Care at fi cauza ca acest dosar Se tot modifica dar Nu Se stabileste o Sedinta???va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Buna ziua Alice30 Alice30 Am o problema careia nu-i gasesc rezolvarea: Stau in Franta si am un baietzel care s-a nascut aici.Eu si tatal lui nu suntem casatoriti,dar baiatul este pe ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu minorul CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Pe scurt, intrebarea vizieaza daca parintele la care nu s-a stabilit domiciliul minorului se poate deplasa in strainatate cu minorul in baza hotararii ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca plec din tara si in acest timp mi se comunica citatia? elisabeta_46 elisabeta_46 am o intrebare am intentat divort inca nu mia venit citatia dar as vrea sa plec din tara pt doua luni ce fac daca in acest timp imi vine citatia (vezi toată discuția)