avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Menținut domiciliul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Menținut domiciliul

Am vândut apartamentul și doresc sa am în continuare aceeasi adresa de domiciliu. Nu viza de flotant. Am acordul cumpărătorului. .Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:24, 17 Aprilie 2017
In acest caz puteti sa va prezentati insotit de noul proprietar la ghiseu, unde sa solicitati o noua carte de identitate cu domiciliul la vechea adresa. Proprietarul va poate da acordul scris la ghiseu, la notar ori ambasada, iar daca este la sat in fata politistului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias Liana21 Liana21 Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Expirare buletin. proprietarul imobilului (tata) este plecat din tara. koss_x_treeme koss_x_treeme DOCUMENTE NECESARE: Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele: - cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de ... (vezi toată discuția)