avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diagnostic tumora maligna gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diagnostic tumora maligna gresit

Buna ziua.In 2011 am fost diagnosticat cu osteosarcom,neavand posibilitati financiare nu am putut trimite probele la un alt laborator patologic pentru a cere o alta parere.Am urmat tratamentul cu citostatice si totul a fost ok. tumora s-a retras si a stagnat. In 2016 am luat probele prelevate in 2011 si le-am trimis la un laborator patologic particular de unde mi-a venit raspunsul ca in urma analizelor nu este osteosarcom ci mielom multiplu. Datorita tratamentului pentru osteosarcom mi-a fost afectata mandibula. Ma gandesc ca daca ar fi fost pus diagnosticul corect poate alt tratament mi-ar fi fost aplicat. Intrebarea mea este daca pot merge in judecata si daca as avea sanse de castig. Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:18, 15 Aprilie 2017
Buna ziua,
Teoretic DA, puteti sa actionati institutia medicala in instanta pentru malpraxis dar inainte discutati cu un medic daca era altul tratamentul pentru boala adevarata si daca erau altele rezultatele.
Daca, cu adevarat, era alt tratament si alte rezultate atunci merita sa incercati.
Oricum MULTUMITI LUI DUMNEZEU CA SUNTETI BINE!
NU AVEȚI ÎNCĂ PROBĂ ÎN INSTANȚĂ SĂ DOVEDIȚI CĂ PRIMUL LABORATOR A GREȘIT.
Nu se știe, poate a greșit acum cel privat. 1-1=remiză`!!
Trebuie să existe trei analize la 3 laboratoare diferite pentru un rezultat de 2-1 ca să constituie probă de luat în seamă, dar în plus instanțele de judecată recunosc ca probă analiza efectuată de Institutul de Medicina Legala - IML.
`
Oricum, analiza trebuie efectuată și de un al 3-lea laborator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)