avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rog ajutor, produs spart la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rog ajutor, produs spart la locul de munca

Buna ziua,

Rog ajutor sau un sfat

Lucrez intr-un magazin de electrocasnice si acuma 1 luna de zile din gresiala am spart un televizor in valuare de 2600 lei la proba, tin sa precizez ca magazinul nu are stand pentru probe si o bucata de balt mica pusa pe un cos pentru prosuse si din gresiala televizorul a alunecat si a cazut in colt si sa spart, directorul de magazin ma obligat sa scriu o declaratie in care imi asum responsabilitatea totala asupra bunului cu amenintarea ca daca nu scriu si platesc ma da afara ca el poate sa faca asta pe filmarea din magazin se vede cum sa intamplat totul. Va rog sa ma ajutati cu problema asta eu acuma doresc sa imi dau demisia ca presiunile asupra mea sunt din ce in ce mai mari .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:08, 26 Aprilie 2017
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
buna ziua,

Am fost la ITM si cei de acolo miau comunicat ca nu au ce face in privita asta
Ati depus o sesizare scrisa sau doar ati discutat verbal?
Buna ziua,

Am depus sezizare si cei de aicea din Botosani au zis ca nu au ce face si ca o sa trimita in bucuresti unde are sediul central firma dar nu am sa rezolv nimic
Asteptati raspunsul celor de la ITM si dupa aceea actionati in consecinta.

Alte discuții în legătură

Munca pe degeaba Veronica18 Veronica18 Le-am cerut bani pentru cele două săptămâni de muncă și când au auzit mau trimis acasă miau zis că nu-mi plătește nimik pentru zilele de proba ce ... (vezi toată discuția)
Care sunt sansele sa-mi recuperez banii d la fostul angajator dragomanclaudia dragomanclaudia Buna ziua.cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera drepturile salariale neacordate de angajator, in conditiile in care acesta ne acuza(2 angajate) ca am ... (vezi toată discuția)
Convocator dupa incetare cim papic papic In octombrie 2017 am incetat activitatea la firma , dupa efectuarea preavizului confor cim, decizia de incetare am primit-o semnata de admistrator, dupa trei ... (vezi toată discuția)