Lucrez intr-un magazin de electrocasnice si acuma 1 luna de zile din gresiala am spart un televizor in valuare de 2600 lei la proba, tin sa precizez ca magazinul nu are stand pentru probe si o bucata de balt mica pusa pe un cos pentru prosuse si din gresiala televizorul a alunecat si a cazut in colt si sa spart, directorul de magazin ma obligat sa scriu o declaratie in care imi asum responsabilitatea totala asupra bunului cu amenintarea ca daca nu scriu si platesc ma da afara ca el poate sa faca asta pe filmarea din magazin se vede cum sa intamplat totul. Va rog sa ma ajutati cu problema asta eu acuma doresc sa imi dau demisia ca presiunile asupra mea sunt din ce in ce mai mari .
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Am depus sezizare si cei de aicea din Botosani au zis ca nu au ce face si ca o sa trimita in bucuresti unde are sediul central firma dar nu am sa rezolv nimic