avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan in perioada de probatiune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan in perioada de probatiune

buna ziua doamna inga cer scuza de deranj am o problema la data de 11.02.2017 aproximativ in jurul orei 01:30 ma aflasem la o statie de alimentare un prieten a parcat masina in fata usilor la intrare dupa care eu am servit un pahar cu vin si la citeva minute am fost rugt de o persoana sa sa parchez masina in alta parte eu mam urcat la volan si am vrut sa parchez masina mai in spate si am oprit motoru la moment am fost stopat de politia M A I mia cerut actele am spus ca ale masini sunt in regula dar eu permis nu am am fost supus testarii alcooscopice DRAGER si nu miau aratat cit am miau spus sa ma urc in masina si ca sa ne intelegem mau dus la citiva cilomeri si miau cerut 200 euro eu nu leam dat nimic lemam spus ca am servut numai un.pahar cu vin dupa mau dus la ei la sectie am suflat searasi in aparat si miau indikat 0.52 eu nu am stiut ca e asa grav 0.52 eu doar am servit un pahar cu vin nu mai mult si miu spus sa nu ma duk la analiza de singe ca va fi totul bine am semant actele si uite ca ma chemat procurorul mia spus can timp de doua saptamini va fi sudu ce va fi va rog sami raspundeti cine a trecut prin.asa situatie
Mai bine le serveati 200 euroi si nu ati ajuns in situatia asta.
mie abea prima data mise intimpla credeam ca nuva fi ninic grav caci am baut doar un pahar cu vin si atit
Daca sunteti in termenul de supraveghere si veti fi condamnat se revocă suspendarea şi se dispune executarea celor 2 pedepse(care se aduna)in regim privativ de libertate.
adica vreti sa spuneti ca ma va inchide dar sunt si sanse sa scap doar cu amenda ? eu doar nu am mers mult am parcato citiva metri mai in spate de staia de alimentare
Aveti savarsite 2 infractiuni aflate in concurs, art. 335 alin.1 c.p.si art. 336 alin. 1 c.p. in termenul de supraveghere, sanse extrem de mici sa fiti condamnat la amenda penala ca pedeapsa rezultanta.

Alte discuții în legătură

in termen de probatiune am fost prins baut la volan Oleg.Chitic Oleg.Chitic buna rog sa luati in seriozitate acum un an jumate am fost judecat miau dat 3 ani termen de probatiune pin acum nam.mai avut careva probleme tot ok la data de ... (vezi toată discuția)
amenda politia comunitara conform legii nr. 61/1991 blonzi blonzi Cine ma poate ajuta cu un avocat sa pot da in judecata politia comunitara?Am fost zilele trecute sa imi trec masina care am cumparat-o la impozit si cand am ... (vezi toată discuția)
Dezumflarea anvelopelor salbaticu salbaticu aseara patronul unei bodegi din fata blocului meu mia desumflat toate anvelopele de la masin mea parcata pe parte bodegi lui am chemat potitia au venit si cu ... (vezi toată discuția)