avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In termen de probatiune am fost prins baut la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In termen de probatiune am fost prins baut la volan

buna rog sa luati in seriozitate acum un an jumate am fost judecat miau dat 3 ani termen de probatiune pin acum nam.mai avut careva probleme tot ok la data de 11.02.2017 mergeam cu un prieten la statia de alimentare prietenu meu a parcat masina in fata usilor la intrare dupa care am fost rugat sa parcez masina in alta parte eu servisem numai un pahar cu vin am esit afara mam urcat in.masina am fcut citiva metri in spate am parcat masina am oprit motorul la moment am fost semnalizat de politie la care miau cerut actele eu leam comunikat ca nu vroea. sa plec doar am parcat masina eu permis nu am am suflat in aparatul drage la care mia aratat 0.52 in aeru expirat miau facut dosar penal si miau spus ca ma va chema la sud ce mise va intimpla
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:16, 30 Aprilie 2017
Regula este ca veti fi trimis in judecata si condamnat iar exceptia ar fi sa scapati de inchisoare dar este foarte dificil ca sa scapati de raspunderea penala.
Incercati sa va angajati avocat in faza de urmarire penala ca sa faceti tot ce puteti casa nu fiti trimis in judecata si condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan in perioada de probatiune Oleg.Chitic Oleg.Chitic buna ziua doamna inga cer scuza de deranj am o problema la data de 11.02.2017 aproximativ in jurul orei 01:30 ma aflasem la o statie de alimentare un prieten ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere reținut pentru alcol Brotnei Brotnei În seara de 19 12 2017 am fost luat la spital pentru probe care leam refuzat pentru cã polițişti mau luat din fața casei cu motivul cã am condus ... (vezi toată discuția)
Dosar penal bmyra63 bmyra63 Am fost la politie cu un martor decat de a dat declaratie ca a fost el la volan si eu mam urcat in momentu cand a oprit pt ca avea o problema la becu de ... (vezi toată discuția)