avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributii

Daca imi platesc contributiile la stat la salariul minim pe economie pot sa primesc stimulentul de insertie pana la 3 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:38, 16 Aprilie 2017
Fiti mai explicit ...
Ma aflu in plata stimulentului de insertie dar pentru ca fetita nu vrea sa stea la gradi sunt nevoita sa raman acasa cu ea..as fi vrut sa imi platesc toate contributiile catre stat pentru a beneficia in continuare de stimulent
Plata contributiilor nu va ajuta la acordarea stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie crestere copil mikiii mikiii Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere copilde 1 an si 8 luni. Am unele nelamuriri in legatura cu stimulentul de insertie si reintoarcerea la ... (vezi toată discuția)
Ajutor social casnica! Corina271 Corina271 Buna ziua! Eu am o fetita de 3 ani si urmeaza sa nasc curand. Stiti cumva daca pot primi vreun ajutor social de la primarie? Eu nu lucrez,sunt casnica deci ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie patricia85 patricia85 Buna ziua,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca pentru a beneficia de stimulentul de insertie(sotul va beneficia) trebuie sa figurez pe aceiasi adresa cu ... (vezi toată discuția)