avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Permis suspendat in Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Permis suspendat in Germania

Buna ziua acum 7 luni 18.09.2016 am avut un accident si in acea seara mi-a fost retinut permisul pentru alcool.
Ieri 15.04.2017 am primit ordonanta penala in care imi scrie ca trebuie sa platesc o amenda si ca permisul este suspendat pe o perioada de 9 luni.
Intrebarea mea este daca acea perioada de suspendare incepe de la terminarea procesului sau de cand mi-a fost retinut permisul,deoarece nu imi este specificat in ordonanta penala acest lucru..O zi buna multumesc mentionez ca fapta s-a petrecut.in Germania
Cel mai recent răspuns: Nadisia , utilizator 18:02, 14 Mai 2017
Buna ziua, incerc sa va dau un raspuns. In Germania exista 2 modalitati de penalizare in ceea ce priveste permisul
"1.Führerschein Entzug" si "2.Fahrverbot" Care e situativ Dv. 1 sau 2?
Ma mira ca Polizia germana a retinut un document romanesc?!! probabil numai pentru ziua respectiva!?? Si daca totusi, atunci ati primit cu siguranta un fel de proces verbal, chitanta, pentru documentul retinut unde scrie de ce si ce este de facut.
Si in ordonanta penala din Germania, care ate primit-o este cu siguranta mentionat modul de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Razvan cristian Razvan cristian Buna ziua..acum 7 luni 18.09.2016 am avut un accident si in acea seara mi-a fost retinut permisul pentru alcool...ieri 15.04.2017 am.primit ordinanta penala in ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea suspendarii initiale a permisului de conducere pe 60 zile, in 90 zile Mike67 Mike67 Buna ziua tuturor! As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a mai trecut prin aceasta situatie, sau daca are cineva vreun sfat. Evenimentul s-a ... (vezi toată discuția)