avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL sau SRL-D? Autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL sau SRL-D? Autorizatii

Buna seara,
Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din fructe,cafea,ceaiuri si apa. Toate se fac pe loc in fata clientului. Voi avea 2 angajati.
Ce coduri CAEN sa aleg,SRL sau SRL-D si de ce autorizatii am nevoie?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Cod caen productie smoothie alex921 alex921 Buna ziua si salutare tuturor, Vreau sa imi deschid un SRL-D pentru productia de sucuri naturale,mai exact de smoothie. Smoothie-ul pe care doresc eu sa il ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)