avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare exceptie de neconstitutionalitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare exceptie de neconstitutionalitate

Daca o exceptie de neconstitutionalitate ajunge la CCR, ca urmare a sesizarii de catre instanta de judecata, poate fi sustinuta de cel care a invocat-o fara avocat sau numai prin intermediul unui avocat?
Cel mai recent răspuns: elenish , utilizator 16:35, 19 Aprilie 2017
Părţile pot fi reprezentate prin avocaţi cu drept de a pleda la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, şi anume avocaţi definitivi care au o vechime neîntreruptă în profesie de cel puţin 5 ani de la definitivare.
Multumesc pentru raspuns
Va rog sa-mi spuneti daca pierd un proces in apel, ce termen am la dispozitie sa formulez si sa depun cerere de recurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de neconstitutionalitate art 483 fara recurs litigii munca aidu aidu Ma deranjeaza f tare ca nu pot sa atac apelul cu recurs la ICCJ in litigiu de munca. Motivul este ca e probabil ca in orasele resedinta de judet, unde CA e ... (vezi toată discuția)
Avocati pentru iccj ATM ATM As dori sa stiu care sunt acei avocati care pot pune concluzii in fata Inaltei Curti intr-un recurs? Art. 436 (2) Inculpatul, partea civilă şi partea ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj sburlea corina sburlea corina Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca un avocat pentru a pleda intr-un recurs in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie? Unde ... (vezi toată discuția)