avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare anaf
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare anaf

Am o sentinta definiitiva prin care serviciul fiscal a fost obligat sa restituie suma platita ca timbru de mediu intrucit spun ei ca prin legea de abrogare a celor 102 taxe ei nu mai trebuie sa restituie suma .ce pot face .multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:47, 17 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Adresati-va unui executor judecatoresc ptr.punerea in executare a hotararii definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castigat proces taxa auto cristina_ioana19 cristina_ioana19 buna...am castigat procesul priviind taxa auto... Solutie: Admite, în parte, excepţia inadmisibilităţii şi, în consecinţă, respinge, ca inadmisibilă, ... (vezi toată discuția)
Lamurire Fechete Viorel Fechete Viorel Am sentinta definitiva prin cre serviciul fiscal este obligat sa restituie timbrul de mediu.Refuza in scris pe motiv ca prin legea celor 102taxe timbrul de ... (vezi toată discuția)
Hotarare, cum o fac definitiva, irevocabila, executorie?!... wap54 wap54 Am canstigat la fond o contestatie la executare. EOS nu a depus apel in termenul obligatoriu. Cum procedez pentru a investi hotararea astfel incat pe baza ei ... (vezi toată discuția)