avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire

Am sentinta definitiva prin cre serviciul fiscal este obligat sa restituie timbrul de mediu.Refuza in scris pe motiv ca prin legea celor 102taxe timbrul de mediu a fost abrogat.ce pot face.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:18, 19 Aprilie 2017
Buna ziua.
Daca aveti o hotarare definitiva prin care s-a stabilit restituirea in favoarea dvs. a timbrului de mediu achitat, iar autoritatea obligata refuza sa execute de bunavoie hotararea judecatoresca, va sfatuiesc sa procedati la executarea silita. Mergeti la un executor judecatoresc pentru a face demersuri in acest sens.
Luati legatura cu un executor judecatoresc, depuneti cerere de executare silita si se va incepe procedura de executare. Cheltuielile de executare precum si onorariul executorului vor fi recuperate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care nu primesc pensia alimentara pentru un copil care imi este incredintat spre educatie si crestere? conium conium Buna ziua , va rog sa ma consiliati cum trebuie sa procedez in situatia in care fostul sot nu plateste pensia alimentarea in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Timbru mediu balauflo balauflo Buna seara, am o intrebare, am castigat in instanta timbrul de mediu, am depus la finante o cerere insotita de hotararea tribunalului respectiv sentinta curtii ... (vezi toată discuția)