avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

Buna ziua sunt o mama divortata cu o fata de 15 ani pensia alimentara este de 56 lei pe care o plateste fostul sot lunar . As dori sa stiu daca pot sa cer marirea pensiei din momentul care depun cererea marire pensie sau pot si din urma marirea . Pana acum cei 56 lei mi au fost platiti lunar va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:54, 17 Aprilie 2017
plata pensiei marite va fi datorata cu data introducerii cererii, nu si pt o perioada anterioara.
Daca au crescut veniturile sotului sau nevoile minorei aveti posibilitatea sa solicitati majorarea pensiei de intretinere,ar fi trebuit sa faceti acest lucru in urma cu mai mult timp,suma primita este infima raportata la necesitatile unui copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca tatal contribuie acum cu 700 lei lunar, avand salarul net ... hudulineugenia hudulineugenia Daca tatal contribuie acum cu 700 lei lunar, avand salarul net de 6000 lei, pot sa deschid proces pt marire avand in vedere ca eu ( mama ) am venitul salarial ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! situatie: divort acum 10 ani, tatal plateste pensie ... elisay_99 elisay_99 Buna ziua! Situatie: divort acum 10 ani, tatal plateste pensie alimentara, nu tine legatura cu copilul, nu îl vizitează, etc. Este obligat, pe lângă pensia ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara Adelinasfarlea Adelinasfarlea Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si anume doresc sa imi deschid o firma cu viitorul sot si anume sa ne achizitionam un camion si sa mergem sa ... (vezi toată discuția)