avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul in perioada de suspendare.

Buna ziua!
In data de 29 11 2016 am fortat semaforul intermitent trecand pe rosu.Dreptul de a conduce ,mi-a fost suspendat pentru o perioada de 30 de zile, primind o dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile.In data de 15 12 2016 necalculand corect cele 15 zile ,fiind ferm convins ca e ultima zii din dovada ,am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere intocmindu-mi dosar penal!Am primit de la organul de politie o dovada cu 5 rubrici pe verso din care am folosit una facand cerere la parchet si obtinand o stampila de la seful politiei rutiere din orasul meu.Acum sunt interesat de ce dureaza atat de mult si nu am mai primit nici o scrisoare s-au vreun telefon de la politie. Ce se intampla?cum sa procedez pentru a imi recupera permisul?
VA MULTUMESC!!!
Pana nu se dispune o solutie, nu primiti permisul.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-a fost eliberata dovada inlocuitoare cu drept de a conduce tudorandrei tudorandrei Astazi am avut ghinionul si am fost prins de un echipaj al politiei rutiere cum am fortat culoarea galbena a semaforului , in urma acestui fapt mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal + permis suspendat peterpant peterpant Buna, Am avut prima intalnire cu Politia Rutiera, mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni + amenda contraventionala. Mentionez ca am permisul doar de 3 luni ... (vezi toată discuția)