avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu mi-a fost eliberata dovada inlocuitoare cu drept de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu mi-a fost eliberata dovada inlocuitoare cu drept de a conduce

Astazi am avut ghinionul si am fost prins de un echipaj al politiei rutiere cum am fortat culoarea galbena a semaforului , in urma acestui fapt mi-a luat permisul pe o perioada de 30 de zile dar dovada inlocuitoare pentru 15 zile nu mi-a dat-o chiar daca i-am solicitat politstului sa mi-o dea , acestea mi-a spus sa trec mai tarziu pe la politie ca nu are chef sa mi-o dea acum sau sa ma duc la politia judeteana sa o iau de acolo . este corect ? stiam ca polistul este obligat sa imi elibereze dovada inlocuitoare ?? mai am drept sa mai conduc ??? va rog ajutati-ma deorece cred ca acesta mi-a intins o capcana si urmareste sa imi faca dosar penal
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 18:10, 16 Septembrie 2012
Mergeti la serviciul politiei rutiere din care face parte agentul constatator.
Acesta este obligat sa va inmaneze dovada de circulatie pentru 15 zile, dupa care intervine perioada de suspendare.
Puteti de asemenea sa contestati procesul verbal, sa soliictati instantei un certificat de grefa, dupa care sa mergeti sa va ridicati permisul pana la solutionarea contestatiei depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto halfman halfman Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam in Bacau si intr o intersectie am fortat culoarea galben spre rosu a unui semafor.Spre ghinionul meu,era un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, certificat de grefa in vederea recuperarii permisului cameleon01 cameleon01 buna ziua! zilele trecute am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere care mi'a \"daruit\" o amenda de 150 ron si suspendare 30 de zile al permisului. ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)