avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 172 2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 172 2016

buna seara!!!! Tatal meu a lucrat ca electrician incadrat la grupa a 2 de munca. cand a depus dosarul de pensionare in anul 2015 cu adeverinte de la locul de munca grupa nu ia fost recunoscuta iar inaintea lui cu o luna colegi cu aceesi functie au iesit fara probleme. A depus contestatie la decizia de pensionare in mai 2015 iar un raspuns nu a primit nici acum la aproape 2 ani. Acum daca a intrat in vigoare legea 172 2016 nu ar trebui sa ii fie recunoscuta grupa de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 23 Octombrie 2018
Buna seara!!!! Avem doar hotararea comisiei de contestatii care este definitiva si pe care casa judeteana de pensie nu o pune in practica si a retrimis dosarul la Bucuresti pentru reverificare. Ce putem face in cazul asta???
In acest caz, puteti sesiza Ministerul Muncii sau CNPP sau promovarea unei actiuni in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti de catre casa de pensii Marin1957 Marin1957 Buna ziua, Am iesit la pensie in 2009, dar casa de pensii nu mi-a calculat corect pensia. In 2015 am mers la unitatea la care am lucrat (CFR) de unde mi s-au ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii tergiverseaza punerea in aplicare a unei hotarari definitive ibiss ibiss Buna ziua , va rog daca se poate sa primesc un sfat pentru a putea sa stiu cum sa actionez in continuare.De doi ani am iesit la pensie ,am contestat decizia ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare ni_leta ni_leta Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta, deoarece am o nelamurire: - am primit decizia de pensionare, in cuprinsul careia este mentionat faptul ca anumite ... (vezi toată discuția)