avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 172 2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 172 2016

buna seara!!!! Tatal meu a lucrat ca electrician incadrat la grupa a 2 de munca. cand a depus dosarul de pensionare in anul 2015 cu adeverinte de la locul de munca grupa nu ia fost recunoscuta iar inaintea lui cu o luna colegi cu aceesi functie au iesit fara probleme. A depus contestatie la decizia de pensionare in mai 2015 iar un raspuns nu a primit nici acum la aproape 2 ani. Acum daca a intrat in vigoare legea 172 2016 nu ar trebui sa ii fie recunoscuta grupa de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 23 Octombrie 2018
Buna seara!!!! Avem doar hotararea comisiei de contestatii care este definitiva si pe care casa judeteana de pensie nu o pune in practica si a retrimis dosarul la Bucuresti pentru reverificare. Ce putem face in cazul asta???
In acest caz, puteti sesiza Ministerul Muncii sau CNPP sau promovarea unei actiuni in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti de catre casa de pensii Marin1957 Marin1957 Buna ziua, Am iesit la pensie in 2009, dar casa de pensii nu mi-a calculat corect pensia. In 2015 am mers la unitatea la care am lucrat (CFR) de unde mi s-au ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii tergiverseaza punerea in aplicare a unei hotarari definitive ibiss ibiss Buna ziua , va rog daca se poate sa primesc un sfat pentru a putea sa stiu cum sa actionez in continuare.De doi ani am iesit la pensie ,am contestat decizia ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensionare padrian54 padrian54 In luna aprilie 2014 am depus la CJPteritoriala-cererea de pensionare. In luna Iulie 2014 am primit decizia de respingere a dosarului de pensionare de la CJP ... (vezi toată discuția)