avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie

Hristos a inviat!

Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am intors la locul de munca. Chiar au dat prima la toata lumea cu exceptia mea, desi nu le-am gresit cu absolut nimic..
Ma bate gandul sa imi schimb locul de munca, dar daca sunt in stimulent de insertie ce presupune? Pentru ca daca semnez un contract pe perioada determinata la un alt loc de munca pot pierde stimulentul daca dupa nu ma inteleg cu angajatorul, sau nu imi place, si nu cadem la un acord pentru o perioada determinata..?
Cum as putea proceda, chiar ma gandesc pe alta parte sa ii dau in judecata pe cei la care lucrez pentru discriminare, directoarea societatii mi-a spus ca nu am primit prima pentru ca le-am gresit patronilor prin faptul ca am facut un copil, cum e posibil asa ceva? De ce as avea nevoie ca sa ii pot da in judecata pentru discriminare, sau pentru ce as putea sa ii dau ?
In acte mi-au lasat acelasi post, dar problema e ca si-au adus pe cineva si vor sa ma faca pe mine sa plec pentru ca sunt de umplutura, practic nu fac mai nimic, dar nu este vina mea ca mi-au ocupat locul... Am nevoie de un sfat!
Va multumesc din suflet!
Pai aici problema. Ajpis sustine ca face. Si nu imi primesc contestatia pentru ca vor niste acte care nu exista. Ce argumente sa le dau azi cand ma duc peste ei sa imi justifice de ce nu primesc...sunt ultimele 3 zile in care pot face ceva
Trimiteti contestatie prin posta cu confirmare de primire.
Multumesc frumos. Este o idee minunata. Sper sa ma incadrez ca timp ca mai am 3 zile si tocmaidupa amiaza ajubg sa.depun
Se va lua in considerarea data postei.
Buna ziua, am si eu o intrebare. Vreau sa imi schimb locul de munca si in prezent beneficiez de suplimentul de inserție . Dacă există zile nelucratoare intre locurile de muncă mai pot beneficia de supliment? Trebuie facut dosar din nou cu actele?

Alte discuții în legătură

Preavizul in perioada platii stimulentului de insertie dan123456 dan123456 buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost în concediu pentru creșterea copilului pana ... scufitza1989 scufitza1989 Bună ziua! Am fost în concediu pentru creștere copilului pana pe data de 25.09.2022, copilul având certificat pt handicap pana pe data de 21.09.2022. Am ... (vezi toată discuția)
Angajarea la alt loc de munca dupa ccc Georgiana Ciomaga Georgiana Ciomaga Buna ziua! In septembrie imi voi da copilul la cresa si dupa ce se va acomoda, sa incep serviciul. Copilul face 2 ani abia in aprilie 2018. Problema e ca nu as ... (vezi toată discuția)