avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina vanduta, nu mai gasesc nici actele, nici ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina vanduta, nu mai gasesc nici actele, nici cumparatorul

Cu mai multi ani in urma (6-7) am vandut o Dacia veche, eram intr- situatie complicata atunci, cumparatorul a promis ca o transcrie si de atunci nu mai dau de el. Nu mai gasesc nici contractul de vanzare-cumparare. Ce pot face acum sa scot masina de pe numele meu? Nu a transcris-o, e pe numele meu si acum.

Multumesc in avans pentru orice raspuns!
Cel mai recent răspuns: csabab , utilizator 07:20, 17 Mai 2017
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sigur mai sunt si multi altii in situatii similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Fara fiscal Icetime1313 Icetime1313 Buna ziua vin la dvs cu o problema cred eu destul de rara, situatia sta in felul urmator mi-am vandut vechea masina pe net (masina find pe numele mamei mele) ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui autoturism de la plata impozitului lecristina lecristina am vandut o dacia acum vreo 8-9 ani fara sa o scot de la plata impozitului. nu mai am nici un fel de act pe ea, nici macar un contract de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)