avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea unui spor pentru Asistenta Medicala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea unui spor pentru Asistenta Medicala Comunitara

De ce Asistenta Medicala Comunitara nu beneficeaza de spor pentru conditii deosebite comform legii 250/2016 cu modificare si complectare ulterioara?
Cel mai recent răspuns: BinderDaniela , utilizator 22:17, 19 Aprilie 2017
Salariul de baza si celelalte drepturi salariale ale asistentului medical comunitar se stabilesc in conformitate cu Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru functia de asistent medical, pe nivel de studii, conform anexei nr. III Familia ocupationala de functii bugetare "Sanatate", cap. I pct. 3 "Unitati de asistenta sociala/servicii sociale cu sau fara cazare" si cap. II "Reglementari specifice personalului din sanatate, din unitatile de asistenta medico-sociala si din unitatile de asistenta sociala/servicii sociale.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grila de salarizare in sanatate care intra in vigoare la data de 01.08.2016 marianavascan marianavascan Asistentii medicali comunitari sunt angajatii primariilor cu plata salariului prin transfer de la bugetul de stat. Avand in vedere ca de la data de 01. 08.2016 ... (vezi toată discuția)
Marire salariu oana8989 oana8989 buna ziua.dupa noua lege a salarizarii asistentele de la cabinetul scolar ce apartine de primarie vor avea acelasi salariu cu cele de la spitalul ... (vezi toată discuția)
Clasa de salarizare juliaeva juliaeva Va rog mult, cineva poate sa-mi spuna daca se aplica din Legea Cadru- privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice - Anexa nr. III ... (vezi toată discuția)