avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Info prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Info prima casa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca cumpar apartament prin programul prima casa si in cazul in care as putea sa specific in antecontractul de vanzare cumparare ca in cazul in care apartamentul este subevaluat fata de pretul la care ne-am inteles initial tranzactia sa se faca la pretul evaluatorului sau daca nu tranzactia sa nu se efectueze fara a pierde avansul de 5% pentru ca in momentul acesta nu dispun de o suma de bani sa pot sa acopar o eventuala diferenta. multumesc

Detalii: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Antecontract prima casa si recuperare avans florin_pch florin_pch Buna ziua, doresc sa achizitionez un apartament in Bucuresti prin programul Prima Casa. Vreau sa intreb daca in situatia in care ma inteleg cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Modalitate incheiere precontract BogdanH BogdanH Buna ziua! Doresc sa realizez o tranzactie imobiliara prin credit bancar. Banca imi cere avans de 25% din suma sub forma unui precontract (promisiune de ... (vezi toată discuția)
Probleme antecontract prima casa bsb1975 bsb1975 Am semnat de curand un antecontract de vanzare cumparare prin care am promis vanzarea apartamentului meu cu suma de 61000 euro primind un avans de 4000 de ... (vezi toată discuția)