avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot cere zile libere dupa weekend?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot cere zile libere dupa weekend?

lucrez 7ore/5zile si un weekend (20 de ore) pe luna .
Deci pe saptamana lucrez 35 de ore, dar cand prind si weekendul se fac 55.
Intrebarea mea este daca pot sa cer zile libere dupa weekend-ul lucrat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:31, 18 Septembrie 2009
A-ti socotit cate ore lucrati in total pe luna ?
160 ore
Deci, lucrati mai putin decat cele 168 ore/luna pe care le presteaza marea majoritate a populatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Iuliana1306 Iuliana1306 Buna ziua! Exemplu: luna are 20 zile lucratoare - 160 ore. Eu lucrez de luni pana vineri 160 ore si in weekend 64 ore. Am ore suplimentare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Spor pentru ore suplimentare steluta79 steluta79 Buna ziua, In firma mea, sunt 2 angajate, care lucreaza prin rotatie si sambata, cate 5 ore (o sambata - o salariata, a doua sambata - cealalta ... (vezi toată discuția)