avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnare contract dare in arenda in necustinta de cauza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnare contract dare in arenda in necustinta de cauza - batrani.

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu o problema intampinata recent de bunicul meu in varsta de 75 ani. Acesta, in urma cu 3 luni, a semnat un contract de prelungire a perioadei de arenda pe inca 10 ani. La momentul in care contractul a fost semnat batranului i s-a spus ca semneaza pentru ridicarea recoltei ce i se cuvinea la acel moment si nu a stiut ca este o prelungie a perioadei de dare in arenda.

Va rog sa ma sfatuiti daca acel contract mai poate fi reziliat tinand seama de varsta inaintata a batranului si de faptul ca el nu a stiut ce semneaza. Prelungirea acestei perioade a fost constatata de catre tatal meu in momentul in care a fost la primarie pentru plata impozitelor.

Precizez ca acest contract nu a fost semnat in fata unui notar public.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adelinei , utilizator 22:53, 18 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la contract arendare teren CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Bunica mea impreuna cu o verisoara de a ei sunt proprietarele unei suprafete de teren (7ha, in cota ... (vezi toată discuția)
Proprietarii de pamant lipsiti de orice drepturi Anamaria96 Anamaria96 Contractul de arendare despre care doresc sa va vorbesc a fost incheiat la data de 12.09.2011 - data anterioara intrarii in vigoare a NCC si in consecinta sunt ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda dodo2009 dodo2009 Buna ziua Eu am mostenit un teren (am certificatul de mostenitor), pe care bunica il avea dat in arenda de mai multi ani. Ultima prelungire a contractului s-a ... (vezi toată discuția)