avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificarea obiectului unui contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificarea obiectului unui contract

As dori sa stiu daca este posibila modificarea obiectului unui contract prin "n" acte aditionale. Concret avem un contract de achizitie pentru o aplicatie sw, iar ulterior incheiem alte numeroase aditionale prin care modificam obiectul contractului, in sensul ca achizitionam altceva, servicii, de ex, care nu au legatura cu obiectul initial, pastrand restul clauzelor. Si stipulam simplu: "se modifica obiectul contractului astfel: se achizitioneaza servïcii ..." Multumesc
Cel mai recent răspuns: iozefinab , utilizator 23:33, 18 Aprilie 2017
Un contract poate fi modificat cu acordul partilor prin n-shpe acte aditionale, inclusiv in privinta obiectului contractului si a altor prevederi contractuale.

Dar pentru a nu se incurca/amesteca obligatiile initiale ale partilor din contractul de furnizare a produselor este recomandata incheierea unui alt contract pentru servicii.

Nu este complicat si nu doare!

Se da un copy-paste si in loc de "produse" se completeaza "servicii" iar obligatiile partilor se pot completa/modifica.
in plus trebuie precizate alte termene, modalitati de plata (daca este cazul).

E mai clar asa, un alt contract.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de inchierere ContSters94625 ContSters94625 buna!am inchiriat un contract de inchiriere a unei garsoniere si doresc sa schimb suma specificata initial in contract printr-un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Suplimentare valoare contract achizitie publica mefistos mefistos Imi puteti spune va rog in ce conditii se poate suplimenta valoarea si termenul unui contract de achizitie servicii? In data de 2006 o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Acordare viza c.f.p.pe un contract gini gini Este legal sa inchei un contract de furnizare produse cu aceiasi firma cu care ai avut initial incheiat un contract pe aceleasi produse,dar la care firma nu ... (vezi toată discuția)