avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calatorie minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calatorie minor

Buna Seara !!Ma aflu in urmatoarea situatie:vreau sa iau copilul la mine in vacanta in strainatate .Am dat in judecata fostul pt semnatura conform noi Legi Problema este ca dosarul Nu Se mai Judeca de 5 Luni .Ce pot face in aceasts situatie cum pot impinge dosarul de la registratura .M-Am interesat si de fiecare data il reinregistreaza .Copilul asteapta sa mearga in vacanta ce pot face ??Pot vb cu jedecatorul personal sa preia dosarul ???
Nu exista posibilitatea de a vorbi cu judecatorul.
Cel mai probabil dosarul a fost inregistrat si repartizat aleatoriu unui judecator.
Din pacate pe rolul instantelor sunt inregistrate foarte multe dosare, sens in care procesele se desfasoara greoi.
Mai mult decat atat, din pacate, legea nu prevede nicio sanctiune pentru tergiversarea dosarelor de catre judecatori, termenele pentru acestia fiind de recomandare, si, din pacate multi procedeaza astfel.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj suspendat in baza art. 244 alin. 1 pct. 1 cpc. nasti23 nasti23 - partaj suspendat in baza art. 244 alin. 1 pct. 1 cpc. cu recurs pe toata durata suspendarii - in paralel se judeca apelul formulat pe divort Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Instanta neserioasa care tergiverseaza procesul LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. In urma cu 2 luni de zile am introdus o cerere de chemare in judecata. Partea adversa nu a facut nici o ... (vezi toată discuția)