avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas - retroactivitate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas - retroactivitate

Buna seara,

As avea o intrebare in legatura cu plata pensiei de urmas. Am beneficiat de aceasta pe durata celor doi ani de master si din toamna am inceput un al 2lea program de licenta. Din cauza unor probleme, nu am reusit sa duc adeverinta doveditoare la casa de pensii decat in luna februarie. Stiind ca pensia de urmas nu se plateste retroactiv, imi luasem gandul de la banii respectivi.

Astazi am vazut, insa, ca mi-a fost creditat contul cu o suma de bani echivalenta cu pensia aferenta din octombrie pana in aprilie. Se plateste aceasta pana la urma retroactiv, daca am mai beneficiat si in trecut de ea, sau sa fie vorba de o eroare bancara pur si simplu? In cazul acesta din urma, cum ar trebui procedat?

Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pe perioada vacantei mystic mystic Buna ziua . Fiul meu a sustinut licenta pe 11 iulie 2014 si urmeaza sa-si depuna dosarul de admitere la masterat pe 18 iulie pentru a-si definitiva pregatirea ... (vezi toată discuția)
Somaj student fara licenta tonescu.alexa tonescu.alexa Buna ziua. Pot beneficia de somaj daca am absolvit facultatea de psihologie in iunie 2017 dar nu sunt licentiata? Licenta urmand sa o dau in februarie anul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lismanucristina lismanucristina In urma cu 2 ani si 2 luni am ramas insarcinata,fiind studenta la facultate de zi anul 2 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pana acum doua luni,acum ... (vezi toată discuția)