avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj student fara licenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj student fara licenta

Buna ziua. Pot beneficia de somaj daca am absolvit facultatea de psihologie in iunie 2017 dar nu sunt licentiata? Licenta urmand sa o dau in februarie anul viitor?
De asemenea pot beneficia de acest somaj daca pe timpul facultăţii am avut pensie de urmas care va inceta la data de 1 octombrie 2017 odata cu incheierea anului universitar si am un cont bancar in care se regaseste o suma de bani dobandita in urma vânzării unei case(vandute de tatal meu, si cu acordul meu) de pe vremea cand eram minoră?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
tonescu.alexa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 27 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum pot cere în 2017 indemnizația de șomaj absolvenții de liceu și facultate
www.avocatnet.ro/articol_455...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent facultate fara licenta ildipopa ildipopa daca am absolvit facultatea anul acesta-dar nu am luat licenta pe care urmeaza sa o dau in februarie anul viitor-am dreptul la indemnizatie de somaj? (vezi toată discuția)
Ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care, in luna iulie, am terminat facultatea, promovare examen licenta, neavand pana acum nici un loc de munca, dar cu ... (vezi toată discuția)