avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detalii dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detalii dosar

Buna ziua
Am facut o plângere penală, iar acum dosarul a ajuns la parchetul Cornetu. Pentru a afla detalii despre stadiul dosarului am făcut o solicitare pe adresa de email a instituției, in calitate de parte vătămată. La două săptămâni am sunat si mi s-a spus că nu le-a intrat niciun mesaj de la mine. Am retrimis de la două adrese de mail diferite , cu acelasi răspuns.
Intrebarea mea este: cum pot afla detalii despre stadiul dosarului, ținând seama că programul de lucru nu imi permite drumuri până la Cornetu?

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 09:08, 18 Iulie 2021
Puteti sa trimiteti si prin intermediul postei cu confirmare de primire sau puteti sa angajati un avocat care sa va reprezinte si sa se ocupe.
Sa nu va asteptati sa va raspunda ceva detaliat la cerere, o sa vi se spuna ca dosarul este in curs de cercetare la politie.
Subscriu la ce a scris domnul avocat. In general plangerile penale sunt tratate cu mai multa seriozitate daca se ocupa un avocat.
Dosarul a fost trimis de catre politie, catre parchet. Eu vreau să aflu in ce stadiu e acum la parchet. Inteleg că a fost atribuit unui judecător. Dar nu am alte detalii.
La parchet nu sunt judecatori, procedati asa cum v-am spus alte variante nu aveti.
Se pare că am primit eronat tot felul de informații. De aceea tot insist să aflu pe cale oficială date despre stadiul dosarului.

Alte discuții în legătură

Solicitare informatii de la procuror MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ca in cazul in care sunt parte intr un dosar penal atunci pot solicita informatii direct de la procurorul care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
martor dosar penal cerere stadiu dosar Intimatus Intimatus Dacă ai calitatea de MARTOR intr-un dosar penal aflat încă la parchet, ai voie să soliciti și dreptul sa ți să răspundă la o cerere privind stadiu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)