avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detalii dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detalii dosar

Buna ziua
Am facut o plângere penală, iar acum dosarul a ajuns la parchetul Cornetu. Pentru a afla detalii despre stadiul dosarului am făcut o solicitare pe adresa de email a instituției, in calitate de parte vătămată. La două săptămâni am sunat si mi s-a spus că nu le-a intrat niciun mesaj de la mine. Am retrimis de la două adrese de mail diferite , cu acelasi răspuns.
Intrebarea mea este: cum pot afla detalii despre stadiul dosarului, ținând seama că programul de lucru nu imi permite drumuri până la Cornetu?

Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 09:08, 18 Iulie 2021
Cred ca mai potrivit ar fi sa formulati o cerere in temeiul art. 94 alin. 1,2 si 8 c.p.p.prin care sa solicitati consultarea dosarului.
Si eu sunt de parere ca o consultare a dosarului ar rezolva in mod concret problema.

Nu va lasati indus in eroare de tot felul de drepturi care sunt prevazute de lege dar in realitate sunt iluzorii...si fara finalitate practica...efectiva...

Prin avocat v-ar fi fost mai usor daca s-ar fi ocupat acesta de problema.
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Depuneti cerere de concediu pentru ziua de vineri sau luni, mergeti la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu si solicitati informatii despre dosar. In Romania inca nu functioneaza toate adresele de e-mail ale instantelor, iar acolo unde functioneaza, nu au personal care sa raspunda la e-mail.
La dvs întotdeauna evoluția avocatul, dar când îl întrebi dacă clientul sau are dreptate, câștiga procesul, își mai recuperează daunele? Răspunsul e nu pt că așa e legea, nu ai ce face, cel puțin la regimul rutier.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Puteti sa trimiteti si prin intermediul postei cu confirmare de primire sau puteti sa angajati un avocat care sa va reprezinte si sa se ocupe.
Sa nu va asteptati sa va raspunda ceva detaliat la cerere, o sa vi se spuna ca dosarul este in curs de cercetare la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare informatii de la procuror MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ca in cazul in care sunt parte intr un dosar penal atunci pot solicita informatii direct de la procurorul care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
martor dosar penal cerere stadiu dosar Intimatus Intimatus Dacă ai calitatea de MARTOR intr-un dosar penal aflat încă la parchet, ai voie să soliciti și dreptul sa ți să răspundă la o cerere privind stadiu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)