avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Adeverinta medicala la angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Adeverinta medicala la angajare

Buna ziua, doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de inspector in cadrul unui compartiment financiar (institutie publica) si adeverinta medicala eliberata de medicul de familie cuprinde mentiunea la rubrica suferind de: dislipidemie (colesterol marit) si hipertensiune arteriala. Este un motiv pentru a-mi respinge dosarul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:59, 19 Aprilie 2017
In niciun caz. Nu sunt boli netratabile si nici molipsitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala pentru concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare. In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Proces cu medicul de familie yamada yamada Sper ca nu am gresit aria de postare, dar cred ca aici pot gasi raspuns la intrebarea mea. Fiind in somaj, cu greu am gasit un loc de munca in care mi se ... (vezi toată discuția)
Medic de familie: Pink_Martini Pink_Martini 1. trebuie asigurare medicala sa te inscrii la medic de familie? am vazut ca pe usa scrie cei nesigurati platesc 20 de lei. 2. pentru o adeverinta de ... (vezi toată discuția)