avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere CM fara previz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere CM fara previz

Buna ziua
Am lucrat aproape 3 ani la o firma de transport ca sofer tir in urma cu o luna eram plecat in cursa ,mi sa spus ceva ca nu prea mai merge treaba dar sa vedem cand vii acasa cum facem ,am venit din cursa si mo sa spus ca o sa,mi faca un act aditional la CM precum ca se micsoreaza orele de munca de la 8 la 2 sa mai poata sa,mi dea minim pe economie iar acum imi spune vezi ca la 30.04.2017 se incheie CM ca nu putem sa mai platim pt ca noi pe firma nu mai functionam cu transpot decat cu IT ,pai si eu acum ce fac ?nu stiu iti cauti de munca!
Va rog daca imi puteti spune ce drepturi am si eu ca angajat !Nu trebuie sa mai imi dea si mie ceva bani si pe CO pe 2017 cat am lucrat sau cum trebuie?
Va Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 19 Aprilie 2017
Incetarea c.i.m. va avea loc la initiativa dvs. sau a angajatorului?

Zilele de CO aferente perioadei lucrate in anul 2017 neefectuate se vor compensa in bani la incetarea c.i.m., potrivit art.146 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ioana28_02 ioana28_02 Buna ziua! Sunt angajat ca sofer pe tir de 1 an si 4 luni si vreau sa imi dau demisia. Am pe cartea de munca trecut minimul pe economie si nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu Laszlo 74 Laszlo 74 Anul trecut m-am angajat la o firma privata in data 05.05.2017.Aveam dreptul la 14 zile de concediu de odihna pe care am solicitat in Mai 2018(5zile) si in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat aureldut aureldut Am lucrat 1an pe o firma la care m,_a mutat pe o alta firma (angajatorul) si la adoua firma am lucrat 1an 3luni si 11zile la care eu nu am lut bani pe ... (vezi toată discuția)