avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna neefectuat

Am lucrat 1an pe o firma la care m,_a mutat pe o alta firma (angajatorul) si la adoua firma am lucrat 1an 3luni si 11zile la care eu nu am lut bani pe concedi. Ce e de facut si cum sa procedez Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 20 Aprilie 2017
Daca si la al doilea angajator a incetat c.i.m., atunci zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea raportului de munca, potrivit art.146 alin.3 C.mun.

Solicitati acelui angajator sa va plateasca compensarea in bani a CO neefectuat. In caz contrar, puteti apela la ITM, mediere, instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile de co in cazul demisie saulescueduard saulescueduard Buna ziua, Conform CIM la inceputul anului 2017 am primit 21 de zile de concediu. Am demisionat in 26.08.2017 iar in momentul respectiv mai aveam 5 sau 6 ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna la concediere Ionela_tudose Ionela_tudose Buna seara! Din data de 12.02.2014 sunt in perioada de preaviz. Din anul 2012 pana in prezent am avut doar 10 zile de CO. In anul 2012 nu mi s-a dat CO si in ... (vezi toată discuția)
Concediu maria2222 maria2222 buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)