avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Renuntare la resedinta din Romania
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Renuntare la resedinta din Romania

Buna ziua. Mamei mele i s-a spus ca pentru a primi pensia minima in Italia ,trebuie sa renunte la resedinta din Romania.Este posibil asa ceva?Precizez ca ea a vandut tot ce avea in Romania si si-a cumparat apartament in Italia dar asta nu inseamna ca vrea sa renunte la citadinanta romana si bineanteles nici la cartea de identitate romaneasca.Deci ,cum ar putea sa procedeze?Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pensie in italia Nikolas 2013 Nikolas 2013 Pentru a primi pensia minima in Italia mamei mele i s-a cerut sa renunte la resedinta din Romania.Cum este posibil asa ceva? Va multumesc.anticipat. (vezi toată discuția)
Dubla nationalitate corinaghi corinaghi Buna ziua, as dori sa stiu daca in 2012 legea privind cetatenia romana si posibilitatea de a avea dubla cetatenie s-a modificat. Fiul meu, 26 ani, nascut in ... (vezi toată discuția)
Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata.....ce este de facut? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara, Am nevoie de o sugestie in legatura cu urmatoarea problema: In februarie 2010 am cumparat (contract de vanzare-cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)