avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate = suspendare datorii fiscale ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate = suspendare datorii fiscale restante ?

poate ca e o intrebare stupida, dar am auzit ca poti sa suspenzi activitatea unei firme cu datorii la bugetul statului si astfel se suspenda si majorarile care curg din aceste datorii.
exista vreo lege in acest sens ? multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 14:29, 18 Septembrie 2009
Din cate stiu eu nu, dar stiu ca la depunerea mentiuni la administratia financiara dai o declaratie ca nu ai dataorii si trebuie sa aduci si fisa sintetica pe o.
Nu exista asa ceva din cate cunosc.
Suspendarea opereaza numai asupra executarii silite, existand o procedura specifica in acest sens, si a fost data de catre guvern pentru a putea "usura" functionarea imm-urilor, si celor care participa la licitatiile organizate de pe legeislatia achizitiilor publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptare ofertant cu certificat de atestare fiscala cu mentiuni andr33apn andr33apn Buna ziua, Va rog sa ma clarificati cu urmatoarea speta : Pentru participarea la o licitatie publica, un operator economic a prezentat un certificat de ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat danahm danahm Anul trecut in decembrie am mers la o contabila sa aflu ce e de facut pentru a fi cu actele societatii la care sunt administrator in regula ,relatand faptul ... (vezi toată discuția)
Contribuabili inactivi avas avas Buna seara, As dori putin ajutor in legatura cu preluarea unui SRL.In acest SRL suntem 3 asociati , iar eu doresc sa preiau partile sociale de la cei 2 ... (vezi toată discuția)