avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declarare in 2017 factura de servicii bancare de la un ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declarare in 2017 factura de servicii bancare de la un partener UE cu data din 2015

Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti cum procedez in situatia in care in luna martie 2017 am primit o factura emisa in 5.01.2015 de la un partener extern din UE pentru servicii bancare? O declar in decontul de tva la regularizari prestari servicii UE (rd. 8) si fac rectificativa la declaratia 390 din ianuarie 2015? Cota de tva folosita in inregistrare este 24% sau 19%?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Facturare catre persoana neimpozabila din ue sacko sacko SRL paltitor de tva in RO factureaza intr-o tara din UE prestari servicii (transport marfa) care este neplatitor de tva. Factura emisa va contine inclusiv ... (vezi toată discuția)
Declaratii malis malis In luna noiembrie am primit marfa de la un furnizor extern(achizitie intracomunitara),factura avand data de 12.10.2012.Am declarat factura in declaratia 300 si ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa paris.blonda paris.blonda Am avut facturi de cazare si de bilete de avion pentru o tara din UE . Este corect asa : nu trebuie sa le trec in 390 si in 300 le trec la achizitii ... (vezi toată discuția)