avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament pe numele unui minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament pe numele unui minor

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un apartament pe numele fetitei mele in varsta de 5 ani, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DianaMG , utilizator 18:05, 19 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Stiu ca se poate. Chiar si o donatie se poate. Mergeti la un notar. Problema este ca daca ulterior vreti sa va faceti domiciliul la adresa respectiva veti fi nevoita sa va adresati instantei de tutela pentru numirea unui curator, intrucat minorul nu va poate da consimtamantul de a locui.
Nu e cazul sa ma mut acolo, cel mai probabil il voi inchiria, insa as vrea sa stiu daca e complicata procedura. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna seara! Va rog frumos sa ma îndrumați cu privire la următoarea situație: sunt căsătorită și împreuna cu sotul meu avem doi copii: un băiat in ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil catre minor de 10 ani dinu1970 dinu1970 Buna ziua , va rog mult sa, mi raspunde-ti daca se poate la urmatoarea antrebare. Sunt divortat din anul 2007 , fetita mea minora mi-a fost incredintata mie. ... (vezi toată discuția)
Model cerere instituire curatela minor pacho pacho buna ziua!!va rog tare mult sa ma ajutati cu un model de cerere pentru instituire curatela de catre instanta pentru un minor .in speta este vorba despre fiul ... (vezi toată discuția)