avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobări necesare înfiinţare firmă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobări necesare înfiinţare firmă

Bună ziua,

La înfiinţarea unei societăţi într-un apartament de bloc este necesar doar acordul asociaţiei de proprietari sau acordul fiecărui locatar individual?
Acest acord se extinde şi asupra modificărilor constructive pe care le execută cel care înfiinţează societatea sau acestea intră sub incidenţa inspectoratului pentru construcţii?
Mulţumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:31, 20 Aprilie 2017
Locatarii sau asociatia de proprietari nu pot interveni pentru infiintarea unei societati
Locatarii si asociatia de proprietarii isi pot da sau nu acordul pentru schimbarea destinatiei apartamentului din spatiu cu destinatia de locuinta in sediu de firma
Modificari constructive la spatiu situat in imobiluln de locuit in comun se pot executa pe de o parte la parte comuna imobil si necesita acordul vecinilor ,al asociatiei de proprietari si al autoritatilor primarie,sau poate interesa numai partea interioara de aparatament si in acest caz este necesar executarea de proiect tehnic,autorizatie constructie,certificat urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate inchiria o suprafata din casa scarii? gurita1809 gurita1809 Buna seara ! Am si eu o curiozitate.... Se poate inchiria o suprafata din casa scarii a unui bloc, de catre presedintele asociatiei de locatari, pentru unul ... (vezi toată discuția)
Modificare in spatiul comun ivulpasin46 ivulpasin46 Am un apartament cu doua camere in Sinaia la et. 4(ultimul) intr-un bloc de locuinte, ce are un pod inalt si acoperisul de tigla. In anul 1992 s-a realizat un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament Narcis Alexandru Narcis Alexandru Detin 2 apartamente la parterul unui bloc pe care vreau sa le inchiriez la diverse societati (contabilitate, servicii, avocati, etc). Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)